Start and End Date
Web Address :
Email Address :
Contact Person :
2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim, Staj ve ÇukurovaMed Konsorsiyumu Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2019/2020 Akademik Yılında Erasmus+ Öğrenim, Staj ve ÇukurovaMed Konsorsiyumu Staj Hareketliliği'nden yararlanmak üzere seçilen aday öğrencilerin listeleri hazırlanmıştır. 2019/2020 akademik yılı projesinin bütçesi henüz Ulusal Ajans tarafından ilan edilmemiştir. Seçimler önceki sene giden öğrenci sayıları dikkate alınarak gerçekleştirilmiştir. Ulusal Ajans ilanının ardından belirlenen kontenjanlara göre hibe dağıtımı güncellenecektir.

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Sonuçları için tıklayınız.

Erasmus+ Staj Hareketliliği Sonuçları için tıklayınız.

ÇukurovaMed Staj Konsorsiyumu Öğrenci Staj Hareketliliği Sonuçları için tıklayınız

Başarı sıralamaları öğrenci seçim listesi hakkında detaylı bilgi aşağıda bulunmaktadır:

• 2019-2020 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Listesinde Lisansüstü seviyede başvuru yapan her bir enstitü için 2 kişilik, lisans düzeyinde başvuru yapan her bir bölüm için bir kişilik kontenjan tahmini olarak belirlenmiştir. Buna göre sıralamada yüksek puanlı olan öğrenciler dönemlerine ve tercih ettikleri okullara göre nomine edilecektir.

• 2019-2020 Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Listesinde Lisansüstü seviyede başvuru yapan her bir enstitü için 1 kişilik, lisans düzeyinde başvuru yapan her bir bölüm için bir kişilik kontenjan tahmini olarak belirlenmiştir. Buna göre sıralamada yüksek puanlı olan öğrenciler 28 Haziran 2019’ a kadar staj yerlerini Erasmus+ Ofislerine bildirmeleri durumunda Ulusal Ajans’ın Üniversitemize tahsis ettiği kontenjan dâhilinde programdan faydalanabileceklerdir. Bu tarihten sonra sıralama gözetmeksizin listede yer alan öğrenciler arasından staj yerlerini bulan öğrenciler kontenjan dâhilinde programa dâhil edilecektir.

• 2019-2020 Erasmus+ ÇukurovaMed Staj Konsorsiyumu Öğrenci Staj Hareketliliği Listesinde Lisansüstü için 2 kişilik, lisans için 2 Kişilik kontenjan belirlenmiştir. Buna göre sıralamada yüksek puanlı olan öğrenciler 6 Mayıs 2019’ a kadar staj yerlerini Erasmus+ Ofisine bildirmeleri durumunda programdan faydalanabileceklerdir. Belirlenen tarihten sonra staj yerini bulmuş olan üst sıradaki öğrencilere hibe dağıtımı gerçekleştirilecektir.

• Güz ve Bahar dönem seçimi ayırt edilmeden, gidecek öğrenciler için tek bir başarı sıralama listesi kullanılmaktadır.

• Adayların sunduğu evrakların incelenmesi sonucunda beyana aykırı bir durum tespit edilmesi halinde, sürecin hangi aşamasında olursa olsun adayın başvurusu iptal edilecektir.

Bilgilendirme Toplantıları

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği için belirlenen öğrenciler için :

Yer, tarih ve saat öğrencilere mail yolu ile bildirilecektir

Öğrenci Staj ve ÇukurovaMed Staj Hareketliliği Belirlenen öğrenciler için Bilgilendirme Toplantısı

Yer,tarih ve saat öğrencilere mail yolu ile bildirilecektir

Erasmus Ofisi (Rektörlük Binası, Zemin Kat)

İtirazlar

Seçim sonuçları konusunda itirazı olan öğrencilerin, buradan  indirecekleri itiraz dilekçesini en geç 17 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 17.00'a kadar Erasmus+ Ofisi'ne getirmesi gerekmektedir.

Hibesiz Öğrenci

Başvuru belgelerinde hibesiz yararlanma talebini belirten Öğrenciler hibe almadan da  asgari kriterleri yerine getirerek, yeterli anlaşma kontenjanı olduğu takdirde Erasmus Programı'ndan yararlanabilirler.

Aynı şekilde staj hareketliliğine başvuran öğrenciler de başvuru belgelerinde belirtmiş olmak koşulu ile hibesiz olarak staj hareketliliği yapabilirler.

Feragat

Hareketlilikten faydalanmaya hak kazanan öğrenciler buradan indirecekleri feragat dilekçesini 10 Mayıs 2019 Cuma günü saat 17.00'a kadar Erasmus+ Ofisi'ne getirerek haklarından feragat edebilirler.